Burcuoğlu'ndan mesaj var

  Burcuoğlu

Bandırmaspor'un maçlarını yakından izliyorum”




Burcuoğlu'ndan mesaj var


Ülkemizin Fransa Büyükelçisi Tahsin Burcuoğlu: Bandırmaspor'un maçlarını yakından izliyorum”

Türkiye'nin Paris Büyükelçisi Tahsin Burcuoğlu, Bandırmaspor'un maçlarını yakından izliyorum” dedi.

Bandırma doğumlu olan Burcuoğlu'na, Fransa'da, ülkemizin düzenlediği bir etkinlik sırasında, Bandırma Ticaret Odası Proje Sorumlusu Hakkı Zakir İpek tarafından, Bandırma, Erdek ve Edincik ile ilgili olarak, Gazeteci-Yazar Önder Balıkçı ve Ahmet Pesen tarafından kaleme alınan araştırma kitapları armağan edildi.

Daha sonra telefonla Gazeteci-Yazar Önder Balıkçı'yı arayan Burcuoğlu, teşekkür ederken, şunları söyledi:

Bu kitaplar, benim için çok anlamlı. Doğum yerim Bandırma ve yöresiyle ilgili bu kitapları okurken çok duygulandım. Kitaplarda bana ve babam Vedat Burcuoğlu'na da yer ayrılmasından mutlu oldum. Kitabın yazarları olarak sizleri yürekten kutluyorum.”

Bandırmaspor'un maçlarını basın ve yayın kuruluşlarından, yakından izlediğini vurgulayan Burcuoğlu, Ancak, bordo-beyazlı takımımız bu yıl pek iyi gitmiyor. Son olarak Nazilli Belediyespor'a 2-0 yenilip, Pendikspor ile berabere kaldılar. Dilerim, kısa sürede toparlanırlar” diye konuştu.

Geçtiğimiz aylarda aramızdan ayrılan Avukat Vedat Burcuoğlu'nun üç oğlundan en büyüğü olan Tahsin Burcuoğlu, yıllardır çeşitli ülkelerde ülkemizi büyükelçi konumunda temsil ediyor.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı